Varm kartoffelsalat 05

Varm kartoffelsalat 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Grøntsager - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Varm kartoffelsalat 05, billede 4 Varm kartoffelsalat 05, billede 1 Varm kartoffelsalat 05, billede 2 Varm kartoffelsalat 05, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Kogte kolde kartofler
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kartoflerne skæres i skiver. Løgene pilles, skæres i små stykker.

Løgene dampes i smørret. Tilsæt vand eller bouillon, eddike, sukker, salt og peber og lad det småkoge i 5 min.

Vend forsigtigt kartoflerne i og lad det hele få lidt varme.

Server evt den varme kartoffelsalat til et godt stykke skinke.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Varm kartoffelsalat

karakterer:
Opskriften er vist 218980 gange,
og udskrevet 10337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (103 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4752 (1131 kcal)
KJ pr. Pers. 1188 (282 kcal)
Vægt ialt 1349 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 352 KJ (83 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-18 17:35:07
Med denne opskrift kan det ikke gå galt det er den bedste jeg har lavet . Er eller ikke god til at lave denne ret.ug.

  -   2016-01-04 12:18:35
Hvis man er lidt "eddikesur" vil jeg foreslå hvidvins eddike eller æblecider edikke, disse har ikke den samme "hårde" smag som alm. lageredikke. Ellers fantastisk kartoffelsalat.

  -   2013-02-03 17:13:47
Vi har lavet efter opskriften men den blev meger tynd.

  -   2012-12-19 12:56:44
Varm Kartoffelsalat fik både min kone og jeg samt alle i vores omgangskreds som Børn, med ituskårne Bayerske pølser for det meste i selve Retten, eller som tilbehør.

  -   2012-01-13 18:04:07
Glæder mig til imorgen der skal jeg prøve den. :-)

  -   2011-01-22 19:50:17
prøv at tilsætte en tsk. karry, det giver både en fin farve og en pikant smag, og så med flækkede knækpølser, så mindes man 60èrne og 70 èrne, hvor pengene ikke var til mad som vi er vant til nu om stunder

  -   2010-12-25 23:51:12
Det bliver ikke surt, hvis det rette forhold i mellem eddike og sukker er der. 2 store løg i skiver klares i smør, 2-3 spsk. sukker tilsætts samt 3 spsk eddike, kogte kartofler i skver, og masser af salt og peber. - Og kun en 1-max 2 dl vand, for at jævne kartoflerne. Så bliver det gammeldags kartoffelsalat. Server med kogte røde pølser til. Skal både være surt og sødt sammen med de kogte kartofler, med masser af peber og salt

  -   2010-05-12 17:57:34
det er en kanon opskrift men ja som de andre skriver pas på eddikken

  -   2009-11-27 15:56:13
Jeg dropper altid vand, fløde og bouillon, istedet bruger en hel kop sukker og en hel kop eddike, jeg ved godt at det ikke er lige sundt, men du får den perfekte syrlige smag. - Men igen det er smag og behag.

  -   2009-08-29 12:43:52
Den er rigtig god, Især fordi der ikke skal fløde i, Velsmagende, ikke mindst med mørbrad bøffer til.- Husk lidt ekstra pebber.

  -   2008-10-09 07:04:53
Det er en rigtig god og nem kartoffelsalat. Den er let og uden al det fløde. Top karakter.

  -   2008-04-04 10:18:44
tak per den var skisme god

  -   2008-02-23 10:42:42
hviken slags boulion er der tale om

  -   2007-04-28 11:10:39
Rigtig god men gør som Lizzi

  -   2007-01-26 12:58:02
Her hos os er vi blevet meget begejstret for denne kartoffel salat. Jeg har printet den ud og gemt den, for den vil jeg helt klart lave mange gange endnu.

  -   2007-01-22 10:04:02
Den er fin og smager dejligt

  -   2005-01-01 01:01:01
Vi fik altid røde pølser til varm kartoffelsalat, men frikadeller kan da også spises til

  -   2005-01-01 01:01:01
brug 4 store chalotteløg, 2-3 spsk. hvidvinseddike + 1/2 dl hvidvin, 2 tsk. sukker og spis hamburgerryg med honey- dijonsennep til

  -   2005-01-01 01:01:01
Rettelse

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg lavede en stor portion af 4 glas kartofler og 4 dl bouillon 1 dl eddike og ca 2 spisesker sukker . - Den blev rigtig god

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god.

  -   2005-01-01 01:01:01
½ dl eddike og 3 tsk. sukker - så er den OK

  -   2005-01-01 01:01:01
brug kun 2-3 spsk. eddiken

  -   2005-01-01 01:01:01
Vil blive meget surt