Varm kartoffelsalat 05
Hovedingrediens : Grøntsager - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skæres i skiver.
Løgene pilles, skæres i små stykker.
Løgene dampes i smørret. Tilsæt vand eller bouillon, eddike, sukker, salt og peber og lad det småkoge i 5 min. Vend forsigtigt kartoflerne i og lad det hele få lidt varme. Server evt den varme kartoffelsalat til et godt stykke skinke. |
|
Opskriften er vist 218980 gange,
og udskrevet 10337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (103 stemmer) |
|
Kommentarer Leif.thyrsted - 2016-01-18 17:35:07 Med denne opskrift kan det ikke gå galt det er den bedste jeg har lavet . Er eller ikke god til at lave denne ret.ug. Palle - 2016-01-04 12:18:35 Hvis man er lidt "eddikesur" vil jeg foreslå hvidvins eddike eller æblecider edikke, disse har ikke den samme "hårde" smag som alm. lageredikke. Ellers fantastisk kartoffelsalat. Ib - 2013-02-03 17:13:47 Vi har lavet efter opskriften men den blev meger tynd. Benny Hansen - 2012-12-19 12:56:44 Varm Kartoffelsalat fik både min kone og jeg samt alle i vores omgangskreds som Børn, med ituskårne Bayerske pølser for det meste i selve Retten, eller som tilbehør. Uffe Poulsen - 2012-01-13 18:04:07 Glæder mig til imorgen der skal jeg prøve den. :-) Lars - 2011-01-22 19:50:17 prøv at tilsætte en tsk. karry, det giver både en fin farve og en pikant smag, og så med flækkede knækpølser, så mindes man 60èrne og 70 èrne, hvor pengene ikke var til mad som vi er vant til nu om stunder Conny - 2010-12-25 23:51:12 Det bliver ikke surt, hvis det rette forhold i mellem eddike og sukker er der. 2 store løg i skiver klares i smør, 2-3 spsk. sukker tilsætts samt 3 spsk eddike, kogte kartofler i skver, og masser af salt og peber. - Og kun en 1-max 2 dl vand, for at jævne kartoflerne. Så bliver det gammeldags kartoffelsalat. Server med kogte røde pølser til. Skal både være surt og sødt sammen med de kogte kartofler, med masser af peber og salt kenneth - 2010-05-12 17:57:34 det er en kanon opskrift men ja som de andre skriver pas på eddikken Thomas - 2009-11-27 15:56:13 Jeg dropper altid vand, fløde og bouillon, istedet bruger en hel kop sukker og en hel kop eddike, jeg ved godt at det ikke er lige sundt, men du får den perfekte syrlige smag. - Men igen det er smag og behag. Poul Erik. - 2009-08-29 12:43:52 Den er rigtig god, Især fordi der ikke skal fløde i, Velsmagende, ikke mindst med mørbrad bøffer til.- Husk lidt ekstra pebber. Lis & Ole - 2008-10-09 07:04:53 Det er en rigtig god og nem kartoffelsalat. Den er let og uden al det fløde. Top karakter. tonny autzen - 2008-04-04 10:18:44 tak per den var skisme god steen - 2008-02-23 10:42:42 hviken slags boulion er der tale om Uffe - 2007-04-28 11:10:39 Rigtig god men gør som Lizzi vivi - 2007-01-26 12:58:02 Her hos os er vi blevet meget begejstret for denne kartoffel salat. Jeg har printet den ud og gemt den, for den vil jeg helt klart lave mange gange endnu. margit - 2007-01-22 10:04:02 Den er fin og smager dejligt Per - 2005-01-01 01:01:01 Vi fik altid røde pølser til varm kartoffelsalat, men frikadeller kan da også spises til Inge - 2005-01-01 01:01:01 brug 4 store chalotteløg, 2-3 spsk. hvidvinseddike + 1/2 dl hvidvin, 2 tsk. sukker og spis hamburgerryg med honey- dijonsennep til Frede Kristensen - 2005-01-01 01:01:01 Rettelse Frede Krustensen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg lavede en stor portion af 4 glas kartofler og 4 dl bouillon 1 dl eddike og ca 2 spisesker sukker . - Den blev rigtig god lasse - 2005-01-01 01:01:01 den er god. Lizzi - 2005-01-01 01:01:01 ½ dl eddike og 3 tsk. sukker - så er den OK Bent - 2005-01-01 01:01:01 brug kun 2-3 spsk. eddiken Steen - 2005-01-01 01:01:01 Vil blive meget surt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne