Squash soufflé
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Start med at sætte risene over at koge. - Lav så en opbagt sovs af de første fem ingredienser. Tilsæt æggeblommer og afkøl blandingen. Vend squash, ris og stiftpiskede æggehvider i sovsen. Hæld souffléen i en smurt form og bag ved 160 grader i en time.
Tilbehør: Serveres varm garneret med baconstykker på toppen. |
|
Opskriften er vist 11106 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne