Whiskysauce 02
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og hakkes meget fint.
Sauteres lyse i margarinen.
Paprika tilsættes, og varmes igennem. Melet tilsættes og bages med. Tilsæt herefter vand, hønsebouillon, og tomatketchup. Koges jævnt igennem. Herefter tilsættes sødmælk, piskefløde, og whisky. Saucen koger nu godt igennem. Smages til med salt, peber og herbes de provence. |
|
Opskriften er vist 23565 gange,
og udskrevet 667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 denne sovs smager delikat sammen med kalvesteg og rødebøffer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne