Whisky sovs - Whiskysauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og tomatpuré koges sammen.
Resten af ingredienser tilsættes herefter. Saucen småkoger i 2-3 minutter. Saucen sigtes og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 476932 gange,
og udskrevet 5015 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (194 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2022-08-12 18:54:57 Pas på med saltet! Ellers fin anonym - 2022-03-25 16:45:11 Virkelig god og nem Søren Høgh Pedersen - 2021-01-10 20:04:14 Vent med sukkeret. Det dropper jeg nok helt næste gang. Men ellers kør opskriften og juster med alle ingredienser. Og bare min redning i aften, hvor jeg var brændt inde med en oksecuvette og bare IKKE orkede mere bearnaise og svampe/rødvinssovs efter jul og nytår. Vivi - 2020-09-25 14:10:08 Hvis man tilsætter allround krydderi, bliver den helt fantastisk 👍 Nanna strandhauge - 2020-09-18 19:16:14 Virkelig lækker nem sovs. Ikke sidste gang jeg laver den😛 birte hauser - 2019-05-26 17:32:13 ok men mindre salt anonym - 2017-01-20 19:04:48 Nem og rigtig god ALL91 - 2016-10-16 23:19:26 Kan den fryses? Agnethe - 2016-10-08 16:50:40 Jeg tilføjer lidt ketchup for at give lidt mere sødme :) bo larsen - 2016-08-08 17:55:50 x sukker med 10 så bliver det konge :) Lene - 2015-08-01 18:34:09 Super lækkert og ja meget hurtig at lave😄 Mr Ryom - 2014-11-22 12:41:10 Nem og go sauce Malle - 2012-10-19 10:38:45 Helt fantastisk og hurtig at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne