Cognac sovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm barbecuesauce og mælk i en gryde.
Opløs krydderierene i det ekstra vand / mælk.
Rør det i den kogende sauce.
Lad det simre et par minutter.
Jævnes med maizena - cognac tilsættes.
Smag til.
|
|
Opskriften er vist 24670 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne