Cognac sovs

Cognac sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.barbecue sauce
 dl.skummetmælk
 En smule ekstra mælk eller vand
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.paprika
1 tsk.tørret rosmarin
0.25 tsk.peber
 Lidt kalve eller oksebouillon
1-2 spsk.cognac
 Maizena til jævning
 
Opskrift:
Opvarm barbecuesauce og mælk i en gryde. Opløs krydderierene i det ekstra vand / mælk. Rør det i den kogende sauce. Lad det simre et par minutter. Jævnes med maizena - cognac tilsættes. Smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 24670 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu