Lammekølle med hvide bøner og rosmarin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Rids fedtsiden af lammekøllen og smør den med olie, knust hvidløg, rosmarin, salt og peber. Lad køllen marinere til dagen efter.
De hvide bønner udblødes i koldt vand i 8-12 timer.
Hak løg, gulerod, selleri, pore og hvidløg og svits det hele i lidt olie. Tilsæt de udblødte bønner, vin og bouillon, kog op og lad det koge stille i en time under låg. Tilsæt evt. mere væde. Læg ragouten i et ovnfast fad og læg lammekøllen på. Sæt det i en 180° C varm ovn i 50 minutter.
Lad kødet hvile i 20 minutter inden udskæring og kom bønner og grøntsager i en skål og smag til med hakkede friske krydderurter.
Serveres med Små sprøde kartoffelpandekager af rå kartofler og agurkesalat med flødedressing. |
|
Opskriften er vist 8353 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne