Whiskey sauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm barbecuesauce og mælk i en gryde.
Opløs krydderierne i det ekstra vand / mælk.
Rør det i den kogende sauce.
Lad det simre et par minutter.
Jævnes med maizena - whisky tilsættes.
Smag til.
|
|
Opskriften er vist 23626 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne