Squashmos
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Squashen skrælles, befries for kerner og skæres i mindre stykker.
Stykkerne koges i letsaltet vand tilsat merian, til de er så møre at de nemt kan moses.
Vandet hældes fra squashen, der dampes tørre i en gryden uden låg.
Squashen moses.
Persillen skylles, hakkes og blandes i squashmosen.
Yoghurten røres i.
Squashmosen smages til med salt og friskkværnet peber.
Squashmos er især velegnet til lyst kød.
|
|
Opskriften er vist 17365 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne