Røget brisling med tofu-mayonaise

Røget brisling med tofu-mayonaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : SildeFisk - Røget brisling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.renset, røget brisling
200 g.tofu
1,5 dl.vand
1 tsk.sojasauce
1 tsk.dijonsennep
2 tsk.kapers
1 spsk.citronsaft
1 spsk.tidselolie
2 tsk.æblejuice
1 lilleskalotteløg
2 spsk.finthakkede urter (dild, purløg, estragon, citronmelisse)
 lidt friskmallet sort peber
½ citron, usprøjtet
1 tomat
 friske krydderurtekviste
 
Opskrift:
Renset, røget brisling anrettes dekorativt på et fad og stilles koldt.

Tofu skæres i mindre stykker, som pureres i mixer med vand, soyasauce, sennep, kapers, citronsaft, olie og æblesaft. Skalotteløg pilles, hakkes fint og blandes i sammen med hakkede krydderurter. Tofu-mayonnaisen smages til med peber og hviler nogle minutter.

Halvdelen af mayonnaisen anrettes over fisken, og resten serveres i en skål ved siden af. Citronen skylles, tørres og skæres i skiver. Tomaten skylles og skæres i 8 både. Fiskeanretningen garneres med citronskiver, tomatbåde og krydderurtekviste.

Hertil gives ristet franskbrød eller ristet rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 12260 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-13 08:29:55
hvad er tofo