Rejecoctail
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i creme fraichen og smag dressingen til. Skyl julesalaten. Skær rodskiven af og del julesalaten igennem på langs, så rodstokken kan fjernes, eller skær rodstokken ud med en lille skarp kniv forneden. Stiml salaten på tværs. Fordel den i rejecocktailglas med knust is eller i almindelige portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste. Servér rejecocktailen med lune flutes.
|
|
Opskriften er vist 80060 gange,
og udskrevet 2998 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (28 stemmer) |
|
Kommentarer julie - 2011-03-25 19:48:30 lav nogen op skrifter til 5 pers lærke - 2010-03-02 21:00:24 Er det julesalat man skal bruge? Michelle - 2008-12-31 11:34:24 Lækker opskrift på dressing, men brugte dog ikke fløde:) Jeg servere altid min rejecoctail i to halve advocaddoere. Det gør altid lykke, og det ser flot ud på en anderledes måde. Mette - 2007-08-11 13:47:12 Fløden giver en super god cremet konsistens :-) Ida - 2005-01-01 01:01:01 Elsker virkelig denne opskrift så meget. Den er virkelig god. anonym - 2005-01-01 01:01:01 man bør ikke bruge fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne