Rejecoctail

Rejecoctail, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rejecoctail, billede 4 Rejecoctail, billede 1 Rejecoctail, billede 2 Rejecoctail, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.rejer
2 julesalat
2 spsk.friskhakket dild
 
 Dressing:
2 dl.cremefraiche 18%
1 dl.piskefløde
4 spsk.tomatketchup
3 tsk.sød chilisauce
0.25 tsk.groft salt
 
 Pynt:
 citronbåde
 dildkviste
 salatblade
 
Opskrift:
Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i creme fraichen og smag dressingen til. Skyl julesalaten. Skær rodskiven af og del julesalaten igennem på langs, så rodstokken kan fjernes, eller skær rodstokken ud med en lille skarp kniv forneden. Stiml salaten på tværs. Fordel den i rejecocktailglas med knust is eller i almindelige portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste. Servér rejecocktailen med lune flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 80061 gange,
og udskrevet 2998 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-25 19:48:30
lav nogen op skrifter til 5 pers

  -   2010-03-02 21:00:24
Er det julesalat man skal bruge?

  -   2008-12-31 11:34:24
Lækker opskrift på dressing, men brugte dog ikke fløde:) Jeg servere altid min rejecoctail i to halve advocaddoere. Det gør altid lykke, og det ser flot ud på en anderledes måde.

  -   2007-08-11 13:47:12
Fløden giver en super god cremet konsistens :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Elsker virkelig denne opskrift så meget. Den er virkelig god.

  -   2005-01-01 01:01:01
man bør ikke bruge fløde