Lammefilet med skovsvampe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
|
|
Hæld kogende vand over svampene og lad dem stå i 10 minutter. Dryp dem bagefter af i e sigte og skyld dem godt igennem med koldt vand. Pil og hak løgene og svits dem på en pande til de bliver gyldne. Tilsæt svampene og svits dem sammen med løg og hvidløg. Tilsæt piskefløde og krydder med salt, peber og lidt citronsaft eller lidt Balsamico eddike. Skyld persille, fjern stilkene og hak det fint.
Skær lammefileten i 2 cm tykke skiver og steg dem 2-3 minutter på hver side. Anret dem på et fad og hæld svampene omkring kødet. Drys persille over. Serveres med Stegte auberginer og kartoffelgratin er gode ledsagere til denne ret. |
|
Opskriften er vist 20731 gange,
og udskrevet 712 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne