Fyldt svinemave
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemave Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i grove tern. Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Kød, kartofler og hakkekød blandes og krydderiblandingen tilsættes.
Svinemaven vaskes grundigt under rindende koldt vand og duppes tør med køkkenrulle. De 2 udgange bindes fast med køkkengarn. Gennem den 3. udgang fyldes svinemaven, og åbningen bindes ligeledes fast til. Stop ikke maven så hård, at den risikerer at gå i stykker.
En stor gryde med saltvand bringes i kog. Svinemaven lægges i vandet og simrer ved svag varme i 3 timer, den må endelig ikke koge. Det er derfor vigtigt at vandet ikke er i kog, når maven ilægges.
Svinemaven tages op af vandet og drypper af. Først ved bordet skæres den i skiver og serveres med f.eks. kartoffelmos og sauerkraut.
Man kan også brune den kogte svinemave i smør i en stegeso, som stilles i ovnen i en 200 grader forvarmet ovn, så den bliver sprød. Dertil serveres frisk, groft landbrød eller kartofler og saurkraut samt vin.
|
|
Opskriften er vist 13457 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne