Aubergine omelet, med rosiner og piniekerne

Aubergine omelet, med rosiner og piniekerne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 kopper olivenolie (se note)
8 auberginer, skæres i lidt brede skiver
2 fedhvidløg, pillet
2 spsk.brødkrummer
0.33 kopmælk
¼ kopgyldne rosiner, lagt i varmt vand i 10 min.
¼ koppiniekerne, let ristet
4 æg, pisket
 salt
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 175 grader.
Varm olien op til 190 grader i en stegeso/ildfast fad.

Steg auberginerne skiftevis hurtigt efter hinanden. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. I en morter, stød hvidløg og brødkrummer sammen, tilsæt mælk lige nok til at det bliver en tyk masse. Tag den resterende kogte olie op fra fadet, efterladende et tyndt lag olie i bunden, læg auberginerne i bunden af fadet.

Bland hvidløgsmassen sammen med rosiner og piniekerner med æggene, tilsæt lidt salt og hæld over auberginerne. Bag i ca. 15 min. eller indtil æggene er næsten tørre. Hæld forsigtigt omeletten ud på et stort fad, skær ud i tærtelignede stykker og server dem varme eller rumtemperatur

Tips:

Spar ikke på olien. Ironisk nok suger auberginer mindre olie til sig ved rigelig olie end hvis der er for lidt.





karakterer:
Opskriften er vist 21750 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu