Aubergine omelet, med rosiner og piniekerne
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 175 grader.
Varm olien op til 190 grader i en stegeso/ildfast fad. Steg auberginerne skiftevis hurtigt efter hinanden. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. I en morter, stød hvidløg og brødkrummer sammen, tilsæt mælk lige nok til at det bliver en tyk masse. Tag den resterende kogte olie op fra fadet, efterladende et tyndt lag olie i bunden, læg auberginerne i bunden af fadet. Bland hvidløgsmassen sammen med rosiner og piniekerner med æggene, tilsæt lidt salt og hæld over auberginerne. Bag i ca. 15 min. eller indtil æggene er næsten tørre. Hæld forsigtigt omeletten ud på et stort fad, skær ud i tærtelignede stykker og server dem varme eller rumtemperatur Tips: Spar ikke på olien. Ironisk nok suger auberginer mindre olie til sig ved rigelig olie end hvis der er for lidt. |
|
Opskriften er vist 21750 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne