Squash syltet som asier

Squash syltet som asier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squash syltet som asier, billede 4 Squash syltet som asier, billede 1 Squash syltet som asier, billede 2 Squash syltet som asier, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.squash
 
 Saltlage:
1 l.vand
100 g.salt
2 dl.eddike
 
 Eddikelage:
4 dl.eddike
1 dl.vand
350 g.sukker eller farin
500 g.perleløg
1 dildskærm
10 helenelliker
1 kogepose med syltekrydderier
1 tsk.atamon flydende
 
Opskrift:
Squashene vaskes, deles og udhules. De skrælles, skæres i stænger og lægges i saltlagen og stilles køligt 1 døgn. Si væden fra.

Eddike og vand bringes i kog og tilsæt sukker, skoldede pillede løg, dildskærmen og kogeposen med krydderierne. Koges i 5 minutter, tag gryden fra varmen og tilsæt konserverings- middel.

Squashene kommes i en ren krukke og den varme lage hældes over. Krukken dækkes med et klæde og bindes til, når indholdet er koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 118914 gange,
og udskrevet 4486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-08-12 18:12:22
Hvor længe skal de stå inden man smager 😁

  -   2018-10-20 14:33:03
kan man ikke tåle atamon,kan man bruge hel peberrod i skiver,det konserverer også

  -   2018-07-29 16:39:31
kan ikke tåle atamon noget man kan erstatte den med

  -   2011-08-27 15:20:41
syndes dette er en virkelig god opskrift og let at lave , og smager dejlig ,,,

  -   2007-08-14 10:01:43
bare knaldgod. Alle er vilde med det. Kan kun anbefales!