Squash pickles

Squash pickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.renset squash
3-4 røde/gule peberfrugter
3 storeløg
 
 Saltlage:
2 l.vand
0.5 dl.salt
 
 Eddikelage:
5 dl.eddike
2 dl.vand
4 dl.sukker
1 spsk.sellerisalt
1 tsk.hele koriander
1 tsk.gurkemeje
l.5 spsk.hele sennepsfrø
1 tsk.konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Skræl, del og kern squashene ud og skær dem i strimler. Rens og striml peberfrugterne og skær løgene i skiver. Saltlagen koges og hældes over grøntsagerne og stil det koldt i 1 døgn. Si væden fra. Eddikelagen koges og kom grøntsagerne i. Lad dem simre over svag varme uden låg til de er møre, tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel. Hæld det på varme, rene glas og bind til. Den færdige pickles er bedst efter 1 måned.





karakterer:
Opskriften er vist 25194 gange,
og udskrevet 879 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Et superlækkert tilbehør til næsten alt slags mad.

  -   2005-01-01 01:01:01
delikat