Squash pickles
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Skræl, del og kern squashene ud og skær dem i strimler. Rens og striml peberfrugterne og skær løgene i skiver.
Saltlagen koges og hældes over grøntsagerne og stil det koldt i 1 døgn. Si væden fra.
Eddikelagen koges og kom grøntsagerne i. Lad dem simre over svag varme uden låg til de er møre, tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel. Hæld det på varme, rene glas og bind til.
Den færdige pickles er bedst efter 1 måned.
|
|
Opskriften er vist 25268 gange,
og udskrevet 879 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer MGS - 2005-01-01 01:01:01 Et superlækkert tilbehør til næsten alt slags mad. B.L. - 2005-01-01 01:01:01 delikat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne