Squash-frikadeller

Squash-frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 -2 squash (Så store som muligt)
1 æg
 hvedemel
 rasp
1 løg
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Riv squashen i foodprocessoren. Læg massen i et rent viskestykke og vrid væden ud af squash-massen. Har man masser af squash, så vrid en gang mere og brug en squash ekstra. Det er utroligt så meget vand der kan være i en squash.

Når væden er presset ud har man en masse der håndteres på samme måde som alm. frikadellefars. Blandes med æg, mel, rasp, løg og krydderier.

Form massen som frikadeller og steg dem på panden. Steges ved medium varme og vendes ofte. Stegetid ca. 4-5 min. på hver side.

Serveres med kartofler og bechamelsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 35936 gange,
og udskrevet 1212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-01 08:17:05
Kan squash fryses

  -   2012-08-16 22:09:05
Jeg skrællede dem ikke, skar dem i stave og kørte dem i gennnem kødhakkeren ned i en si/skål, så væden kunne løbe fra. . Peter

  -   2010-09-08 16:36:21
skal squasen skrælles vil prøve at lave diss første gan

  -   2005-01-01 01:01:01
ikke angivet mål