Squash-frikadeller
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Riv squashen i foodprocessoren. Læg massen i et rent viskestykke og vrid væden ud af squash-massen. Har man masser af squash, så vrid en gang mere og brug en squash ekstra. Det er utroligt så meget vand der kan være i en squash.
Når væden er presset ud har man en masse der håndteres på samme måde som alm. frikadellefars. Blandes med æg, mel, rasp, løg og krydderier. Form massen som frikadeller og steg dem på panden. Steges ved medium varme og vendes ofte. Stegetid ca. 4-5 min. på hver side. Serveres med kartofler og bechamelsauce. |
|
Opskriften er vist 35934 gange,
og udskrevet 1212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-08-01 08:17:05 Kan squash fryses Torp - 2012-08-16 22:09:05 Jeg skrællede dem ikke, skar dem i stave og kørte dem i gennnem kødhakkeren ned i en si/skål, så væden kunne løbe fra. . Peter majbrit - 2010-09-08 16:36:21 skal squasen skrælles vil prøve at lave diss første gan anonym - 2005-01-01 01:01:01 ikke angivet mål |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne