Lammefilet med Piperade
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
|
|
Pil løg og hvidløg, hak hvidløgene fint og skær løget i tynde strimler. Skyl peberfrugterne, fjern kerner og ribber og skær dem i strimler. Flå tomaterne og skær dem i firekanter.
Svits løgene i olie til de er klare på en sauterpande, tilsæt peberfrugter og hvidløg på, kom tomaterne og hvidvinen på panden og krydder med salt og peber. Piperaden smages til med de hakkede friske krydderurter.
Skær lammefileten i 2 cm tykke skiver og steg dem 2-3 minutter på hver side på en hed pande i olie og krydder med salt og peber.
Server lammefilet med Piperaden* til samt Råstegte kartofler og grøn salat. Tips: Man kan til sidst vende 3 sammenpiskede æg i Piperaden for at gøre den lidt mere fyldig, så kaldes den en baskisk omelet. |
|
Opskriften er vist 12588 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne