Creps suzette
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene piskes med melet. Heri blandes koghedt smør og mælk. Dejen smages til med salt, sukker, vanilje og reven citronskal.
Pandekagerne bages meget tynde på en hed pande. Smør kun panden første gang. Skal det være Crêpes Suzette, vendes pandekagerne i en appelsinsovs, flamberes med cognac og drysses med mandelsplitter. Brug en kobberpande og flambér, mens gæsterne kigger på. Det ser flot ud med de blå flammer både over og under panden Appelsinsovs: sukkeret karameliseres og smøret tilsættes, som til brunede kartofler. saft og skal tilsættes og koges blankt. spiritus hældes og ild sættes til (kan undlades) pas på emhætte. pandekagerne foldes i trekanter og lægges i sovsen og simre et par minutter til de er lune og svampede. |
|
Opskriften er vist 39631 gange,
og udskrevet 588 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (82 stemmer) |
|
Kommentarer unasoerensen - 2005-01-01 01:01:01 dette er een af de bedste opskrifter,jeg har prøvet på denne delikate specialitet. Superb. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne