Crepes Suzette - Franske Pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 94451 gange,
og udskrevet 1972 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Rene - 2016-08-22 06:42:14 Dejlig opskrift. Det smagte fantastisk. Ja jeg fik ikke i ild cognacen, men næste gang prøve hvad Jesper forslår? Mvh René Jesper Rask - 2010-06-09 23:12:14 Thomas... Sorry to tell men hvis det er helt rigtigt er der cognac med. Der smides sukker på panden og når det karameliserer hældes der appelsin og citron saft på panden og man laver en form for sauce af det. Så hældes der cognac på som man kan flamberer saucen med og når cognac'en er brændt af lægges der pandekager på og så som du siger enten Grand Marnier eller Cointreau og dette antændes. Pyntes af med mandelfileter og så er der serveret ;) Det siger kokkebogen ihvertfald og det er også det vi lærer på grundforløb som kok ;) Per - 2010-05-02 15:20:27 Til Bertel, cremen skal smeltes, og er ikke en creme du skal røre sammen, den skal være tynd. Per - 2010-05-02 15:19:45 Crepes Suzette er normalt små tynde pandekager, disse pandekager er lidt svære at bage, de går nemt i stykker, og så er de ikke til at bage tynde, vi fik kun 10 stk. ud af denne portion. Og så må jeg give de andre ret i at, det normalt ikke er cognack der bruges. Når det er sagt, så smger pandekagerne ganske fortrinligt. Camilla - 2009-12-09 11:20:49 Man laver som regel altid crepes suzette med både grand manier(el. contreau)og cognac. øllet i pandekagen vil nok medvirke til en mere medgørelig pandekage, jeg vil anbefale en smule revet apelsinskræl i pandekagerne,?:) Thomas - 2009-11-26 17:40:46 og der mangler mandler samt det er Grand Marnier eller Cointreau da de begge er appelsin baseret og ikke cognac og øl! Måske lige en smule citron til at tage lidt af det søde natalie lux - 2007-02-21 13:57:50 de smager bare så godt, og det er en nem opskrift :) Bertel - 2005-01-01 01:01:01 Cremen flyder altid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne