Gibbes Galette
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Pandekagedejen røres sammen, og hviler 1/2 time. Spinat, fløde og muskatnød sættes over, og simrer lige så stille. Champignonerne hakkes, og brunes i smør indtil de er brune og tørre. Derefter tilsættes de til spinaten. Parmesanosten tilsættes først når spinatfyldet er færdigt. Oksekødet bruner i sit eget fedt, hakket løg og hakket hvidløg (ikke knust) bruner med. Tomat og krydderier tilsættes. Begge dele kan med fordel stå og simre mens man begynder på pandekagerne. Pandekagerne kan være svære at bage, men de er nemmest at have med at gøre, hvis de bages helt igennem ved svag varme, inden de vendes. Der skal blive min. 8 stk helst flere. Pandekagerne lægges i en smurt springform, med skiftevis spinatfyld og oksekødsfyld, ligesom en lagkage. Pyntes med en passende mængde ost, og bages 30-40 min. ved 180 grader.
Gerne med salat, men i hvert fald med en god rødvin. Tips: Retten er tidskrævende, men alle delene kan med fordel laves dagen før. |
|
Opskriften er vist 12047 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-05-07 18:42:11 Syntes den lød spændende, men en absolut skuffelse. Det smager alt for meget af øl. Lise - 2005-01-01 01:01:01 Absolut umagen værd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne