Skinke med stuvet grønkål
Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl kålen, og riv den fra stokken. Blanchér kålen i letsaltet kogende vand i 8 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl let, inden kålen hakkes groft med en kniv.
Tilbered en opbagning ved at smelte smørret, uden at det tager farve, og rør melet i. Spæd med mælk, og kog op ind imellem. Tilsæt evt. lidt fløde for at runde stuvningen af. Smag til med krydderier. Kom kålen i, og kog den over svag varme, til den har passende tykkelse. Servér til tynde skiver kogt skinke med kartofler eller hårdkogte æg. |
|
Opskriften er vist 100150 gange,
og udskrevet 1494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Palle - 2015-11-05 18:59:27 Hej. Jeg er helt enig i at, den kogte kål ikke skal presses fri for væske. Personligt synes jeg resultatet bliver bedre ved at grovhakke med en kniv. Smillende æg, rejer og en god skinke...ja så bliver det ikke bedre efter min smag😊 farmer - 2010-06-27 16:03:45 helt enig i at der skal bruges mere kål når man henter den helt frisk fra køkkenhaven. hvor meget af væden der så ska presses fra er så lige det jeg ikke er helt enig i dels indeholder den smag og masser af kålens gode vitaminer og mineraler. syntes heller ikke at den ska i kødhakkeren ka godt der er lidt struktur. sonja appeljunge - 2010-05-11 13:12:16 jeg ville servere med brunede kartofler og hårdkogte æg halvt overskårne så blommen ser smuk ud mod den grønne kål Per - 2009-12-12 12:26:45 Der står server med kartofler, og det mener vi jo at det er brunede kartofler. Per - 2009-12-12 12:25:40 Mener at der skal bruges meget mere grønkål når den er frisk, vi brugte ca. 2000 g. som efter den var kogt blev presset fri for væde og kært gennem kødhakkeren. der blev ca. 500 g. hakket grønkål. Der kan også bruges frossen grønkål, ca. 1000 g. som igen presses fri for væde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne