Bagt skinke - baked ham
Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Sværen skæres af og skinken afpudses pænt. Rids med en skarp kniv fedtet ½ cm dybt på kryds og tværs. I midten af hver rude stikkes en nellike. Skinken lægges på risten i en bradepande og sættes på nederste rille i ovnen ved 175°.
Alle ingredienserne til glaseringen røres sammen i en kasserolle og koges igennem et par minutter under stadig omrøring. Smørret piskes i. Efter 10 min. forløb hældes ca. 1/3 af glaseringen jævnt over skinken. Ca. 10 min. senere fordeles endnu 1/3 over skinken. Herefter pensles skinken hvert 5 min. med resten af glaseringen. Den samlede stegetid er ca. 10-15 min. pr. ½ kg, afhængigt af tykkelsen.
Skinken kan serveres varm, lun eller kold. Kold kartoffelsalat passer hertil, kogte marinerede grøntsager, frugtsalater eller kogte majskolber med rørt smør. |
|
Opskriften er vist 26032 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne