Bagt skinke - baked ham

Bagt skinke - baked ham, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 kg.kogt bayonneskinke
 Nelliker, hele
 
2 dl.appelsinjuice
 dl.Brun farin
0.5 tsk.tør gul sennep
2 tsk.maizenamel
 
40 g.smør
 
Opskrift:
Sværen skæres af og skinken afpudses pænt. Rids med en skarp kniv fedtet ½ cm dybt på kryds og tværs. I midten af hver rude stikkes en nellike. Skinken lægges på risten i en bradepande og sættes på nederste rille i ovnen ved 175°. Alle ingredienserne til glaseringen røres sammen i en kasserolle og koges igennem et par minutter under stadig omrøring. Smørret piskes i. Efter 10 min. forløb hældes ca. 1/3 af glaseringen jævnt over skinken. Ca. 10 min. senere fordeles endnu 1/3 over skinken. Herefter pensles skinken hvert 5 min. med resten af glaseringen. Den samlede stegetid er ca. 10-15 min. pr. ½ kg, afhængigt af tykkelsen.

Skinken kan serveres varm, lun eller kold. Kold kartoffelsalat passer hertil, kogte marinerede grøntsager, frugtsalater eller kogte majskolber med rørt smør.





karakterer:
Opskriften er vist 26117 gange,
og udskrevet 555 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu