Vinkogt bayonneskinke
Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke Indsendt : Red : |
|
|
Læg skinken i en gryde og hæld så meget vand ved, at det lige dækker. Bring skinken i kog, fjern skummet og lad den koge sagte under låg i ca. 20 min. Hæld kogevandet af gryden.
Tag skinken op og træk sværen af. Læg skinken tilbage i gryden og tilsæt vinen samt lidt af kogevandet, hvis det er nødvendigt for at dække skinken. Kom porre og krydderier ved og fortsæt kogningen under låg ved svag varme i ½ time.
Hvis skinken skal serveres kold, afkøles den i suppen.
Servér skinken varm eller kold, skåret i tynde skiver. Små kogte pillekartofler og madeirasauce eller cumberlandsauce og kogte grønsager eller stuvet spinat spises til.
|
|
Opskriften er vist 14989 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne