Bayonneskinke med courgette-terrine og råkost
Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke Indsendt : Red : |
|
|
Kog skinken dækket af vand 46-60 minutter. Lad den trække et kvarter i vandet.
Fjern net, svær og fedt på skinken og læg den i en lille bradepande. Rør ingredienserne til glaseringen sammen og smør den på skinken. Stil den i ovnen ved 200 i ca. 25 minutter til overfladen er gylden og sprød. Flæk clæk courgetterne på langs og skær dem i skiver på tværs. Kom dem i letsaltet kogende vand og kog dem 5 minutter. Skyl med koldt vand og knug vandet af dem. kog ærterne 1 minut, si vandet fra og bland dem med courgetterne. Læg bagepapir i bunden af en brødform, der rummer 1 liter. Smør og drys med rasp. Kom grøntsagerne i. pisk mælk og majsstivelse sammen, tilsæt æg, parmesan, salt og peber og hæld det over grøntsagerne. Dæk med alufolie og til formen i en 180 varm ovn i 30 minutter. Fjern foliet og fortsæt ved 200 i ca. 15 minutter til overfladen er gyldenbrun. Lad terrinen trække en halv time før den vendes ud af formen. Skær den i skiver ved serveringen. Bland alle ingredienserne til råkost. Server med rugbrød og sennep. |
|
Opskriften er vist 14400 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne