Bayonneskinke med courgette-terrine og råkost

Bayonneskinke med courgette-terrine og råkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.bayonneskinke
 
 Glasering:
1 spsk.olie
2 spsk.rasp
3 spsk.sennep
2 spsk.klippet purløg
 
 Terrine:
500 g.courgetter
200 g.grønne ærter
1 tsk.olie
 Rasp til formen
1.5 dl.letmælk
1 spsk.majsstivelse
3 storeæg
1 spsk.reven parmesan
 Salt
 peber
 
 Råkost:
500 g.groftrevet gulerødder
1 lillerødløg, finthakket
 Saft fra en appelsin
2 tsk.vineddike
 
 Tilbehør:
6 tykke skiver rugbrød
450 g.sennep
 
Opskrift:
Kog skinken dækket af vand 46-60 minutter. Lad den trække et kvarter i vandet.

Fjern net, svær og fedt på skinken og læg den i en lille bradepande. Rør ingredienserne til glaseringen sammen og smør den på skinken. Stil den i ovnen ved 200 i ca. 25 minutter til overfladen er gylden og sprød.

Flæk clæk courgetterne på langs og skær dem i skiver på tværs. Kom dem i letsaltet kogende vand og kog dem 5 minutter. Skyl med koldt vand og knug vandet af dem. kog ærterne 1 minut, si vandet fra og bland dem med courgetterne. Læg bagepapir i bunden af en brødform, der rummer 1 liter. Smør og drys med rasp. Kom grøntsagerne i. pisk mælk og majsstivelse sammen, tilsæt æg, parmesan, salt og peber og hæld det over grøntsagerne. Dæk med alufolie og til formen i en 180 varm ovn i 30 minutter. Fjern foliet og fortsæt ved 200 i ca. 15 minutter til overfladen er gyldenbrun. Lad terrinen trække en halv time før den vendes ud af formen. Skær den i skiver ved serveringen. Bland alle ingredienserne til råkost. Server med rugbrød og sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 14400 gange,
og udskrevet 396 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu