Flettet skinkestang
Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tø butterdejen op, læg pladerne oven på hinanden og rul dem ud i en firkant, der måler ca. 35x40 cm. Lad dejen hvile.
Gør svampene i stand, skær dem i skiver og steg dem til det meste af væden er fordampet. Bland dem med skinken i små tern, samt de øvrige ingredienser. Flyt dejen over på et stykke bagepapir og læg fyldet hen langs midten. Skær dejen i strimler fra kanten og ind mod fyldet. Flet strimlerne. Stryg med sammenpisket æg og bag stangen 30-35 minutter ved 225 grader C. alm. ovn midt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 217964 gange,
og udskrevet 6997 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Nikolaj - 2019-04-21 11:57:57 Uklart hvor menge personer en portion er til, så vi måtte desværre finde en anden opskrift. Det er dog klart at en portion er til mere end en person. Ulrik - 2014-06-09 16:24:53 Kan udmærket fryses ubagt, efter fletning. Først når den er tøet op igen, pensles med æg, inden bagning. Kim Madsen - 2014-01-26 11:08:36 Elsker den ret :o) Opskriften nævner sennep. Her vil jeg bruge både Dijonsennep og sød fransk sennep, da disse 2 kan regulerer smagen sur/sød og derved skabe den rette smag. Champignon skal finsnittes og ikke bare i skiver. Af skinke bruger vi almindelig pålæg skinke skåret i små tern ( den firkantede ) helle - 2013-11-03 15:38:11 Glemte at stege champignon, og flættede den heller ikke... Den smagte rigtigt godt alligevel..:) anonym - 2009-07-04 16:16:15 Prøv også med pikant flødeost, i stedet for neutral....og smør den ud på butterdejen inden der kommes fyld på!! Ulla - 2009-04-23 17:17:49 Prøv med bacon i stedet for skinke - det giver meget mere smag :-) julie - 2009-03-17 14:46:29 virkelig lækkert! :) lavede det til hjemmekunst idag, mhh.. men husk at ikke komme alt for meget sennup i. det kom jeg til :) Per - 2007-12-16 09:00:12 Hvis du som mig ikke kan finde ud af at flette, så er det faktisk ok blot at lægge strimlerne skiftevis over fyldet. Birgitte - 2007-08-16 16:09:39 Den er altid en succes fie - 2007-01-05 18:01:22 lækker lækker lige mums for mig Lena - 2005-01-01 01:01:01 En virkelig nem og lækker forret eller frokostret sanne - 2005-01-01 01:01:01 husk at lave den i det fad du vil servere den ,da den nemt går i stykker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne