Sauce Parisienne

Sauce Parisienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æggeblommer
0.5 tsk.salt
1 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.citronsaft
1 spsk.Dijonsennep
3 dl.olivenolie
1 dl.vindruekerneolie
 
Opskrift:
Æggeblommerne røres med salt i blender eller foodprocessor. Hvidvinseddike, citronsaft og dijonsennep røres med. Tilsæt olien i en fin, tynd stråle, til saucen er tyk og luftig. Hak løg, hvidløg og persille og vend det i cremen med den grove sen-nep. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.





karakterer:
Opskriften er vist 16858 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu