Valnødde paté

Valnødde paté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
3 koppervalnødder
2-3 fedhvidløg
1 lille løg ( eller ½ -delen af et stort)
2-3 stilkeblad selleri
0.5 kopfrisk persille
1 spsk.frisk citronsaft
1-2 tsk.havsalt
 
Opskrift:
Læg valnødderne i blød i vand i 30 min og hæld vandet fra.

Kom hvidløg, løg og persille ned i foodprocessoren og hak indtil det er fint hakket. Tilsæt valnødder citronsaft og havsalt. Blend indtil det er cremet, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne.

Der bliver 3 kopper. Du kan tilsætte ½ kop ekstra vand til patéen og blende igen for at lave det til en dip.

Tips:

Variationer:
Brug frisk dild istedet for persille.





karakterer:
Opskriften er vist 20350 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-02 00:25:24
Lavede den som tilbehør til fyldt oksemørbrad. Det smagte fortrinligt

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker som fyld i ½ udhulet squash. Passer også fint som fyld i en ½ avocado serveret på en bund af tomatskiver og pyntet flot af med salatblade og friske krydderurter som drys.

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækker som fyld i udhulet tomat eller agurketromle.