Valnødde paté
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : |
|
|
Læg valnødderne i blød i vand i 30 min og hæld vandet fra.
Kom hvidløg, løg og persille ned i foodprocessoren og hak indtil det er fint hakket. Tilsæt valnødder citronsaft og havsalt. Blend indtil det er cremet, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne. Der bliver 3 kopper. Du kan tilsætte ½ kop ekstra vand til patéen og blende igen for at lave det til en dip. Tips: Variationer: Brug frisk dild istedet for persille. |
|
Opskriften er vist 20350 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Christina Guldberg - 2009-01-02 00:25:24 Lavede den som tilbehør til fyldt oksemørbrad. Det smagte fortrinligt Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker som fyld i ½ udhulet squash. Passer også fint som fyld i en ½ avocado serveret på en bund af tomatskiver og pyntet flot af med salatblade og friske krydderurter som drys. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Lækker som fyld i udhulet tomat eller agurketromle. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne