Sprødstegt makrel i rustik tomatsuppe med rørt rygeost
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
|
|
Løget og hvidløget hakkes fint, sauteres i lidt olie, tomaterne skæres i grove stykker og tilsættes sammen med kapers. Når tomaterne begynder at falde sammen, tilsættes balsamico, snittet forårsløg, estragon, salt og peber. Det hele står og snurrer lidt.
Smag og konsistens kan justeres. Makrelfileterne halveres og steges på skindsiden i en teflonpande i olie ved svag varme, men stadigvæk så meget varme, at fisken ikke står og "koger". Når skindet er sprødt, burde kødet også være tilberedt færdigt - ellers kan man vende den til sidst. Rygeosten piskes op og lægges sammen med fisken oven på suppen |
|
Opskriften er vist 15270 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne