Krydderurtefiskefrikadeller

Krydderurtefiskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.laksekød
250 g.torskekød eller lyssej
2 tsk.salt
2 æg
2 spsk.hvedemel
1 bdt.dild
1 bdt.purløg
10 g.kapers
1 citron skal heraf
3 dl.piskefløde
 
 
Opskrift:
Fiskekødet mixes sejt i en foodprocessor sammen med saltet. 1 æg ad gangen tilsættes, mens foodprocessoren kører rundt. Stop og tilsæt hvedemel, krydderurter, peber, kapers og reven citronskal. Kør igen, mens fløden hældes i i en tynd stråle. Farsen formes med en ske (som dyppes i varmt vand). Dellerne lægges på en bageplade og bages i ovnen i 10 min. ved 120 grader. Herefter grilles de på grillen. Anrettes med en god grov remoulade og eventuelt på spid med grillet chilipølse (fx chorizo) imellem.

Tips:

Server fx en salat af meget tynde gulerodstænger vendt med lidt nøddeolie, limesaft, dild, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 15019 gange,
og udskrevet 407 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu