Krydderurtefiskefrikadeller
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Fiskekødet mixes sejt i en foodprocessor sammen med saltet. 1 æg ad gangen tilsættes, mens foodprocessoren kører rundt. Stop og tilsæt hvedemel, krydderurter, peber, kapers og reven citronskal. Kør igen, mens fløden hældes i i en tynd stråle. Farsen formes med en ske (som dyppes i varmt vand). Dellerne lægges på en bageplade og bages i ovnen i 10 min. ved 120 grader. Herefter grilles de på grillen. Anrettes med en god grov remoulade og eventuelt på spid med grillet chilipølse (fx chorizo) imellem.
Tips: Server fx en salat af meget tynde gulerodstænger vendt med lidt nøddeolie, limesaft, dild, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 15019 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne