Klipfisk med Aïoli
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Aftenen i forvejen:
Klipfisken udvandes til næste dag. Kom alle ingredienserne til kogelagen i en gryde og hæld vandet ved. Bringes langsomt i kog. Fjern skum og lade den koge i ca. 30 min. Køles herefter af. Kog æggene - hårdkogte. Pil dem. Artiskokker gøres i stand Koges i vand tilsat citron og salt. Øvrige grøntsager koges, så de netop er sprøde. Skyl klipfisken. Kog den i kogelagen ca. 8 min. Ønsker man også snegle til retten koges de i ca. 30 min. i kogelagen. Aïoli: Hvidløgsfed skrælles og knuses. Tilsæt æggeblomme og salt. Olien tilsættes lidt efter lidt. Der røres hele tiden. Tilsæt saften af 1/2 citron. Servering: Kold klipfisk og varme grøntsager samt æg anrettes og Aïolien serveres til. |
|
Opskriften er vist 11800 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne