Hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at lægge de 16 træspyd i en skål med vand. Så brænder de ikke senere, når de kommer på grillen.
Det hakkede kød blandes med lidt salt i en skål og røres til en fast klump. Tilsæt hakket hvidløg, hakket persille, spidskommen og friskkværnet peber. Form så kødet til 16 små ovale kødboller. Stik et træspyd i hver af dem og klem farsen godt fast. Pensl grillristen med lidt olie og grill kødbollerne et par minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme under noget stanniol. Auberginetoast: Læg aubergineskiverne 1/2 cm tykke på et viskestykke og drys dem med groft salt, så det meste af væden trækkes ud. Lad dem ligge ca. 10 minutter og børst så det nu våde salt af. Brødskiverne og aubergineskiverne pensles med lidt olie og grilles herefter. Når brødskiverne ser ristede ud, tages de af og anbringes på et serveringsfad. Når aubergineskiverne er godt brune tages de af. Anbring en skive fetaost oven på hver skive flûtes og læg en aubergineskive på toppen. Pynt med lidt basilikum og friskkværnet peber og hold de færdige toast lune på et stykke af grillen, hvor der ikke er kul under. Tomatsalsa: Vask tomaterne og hak dem fint. Hak også hvidløgsfed og forårsløg fint. Kom alle delene i en skål og tilsæt persille og olivenolie. Rør rundt så alle dele blandes og smag til med salt og peber. Så er alle ting klar og lige til at servere. |
|
Opskriften er vist 13272 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne