Marineret asparges
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kom asparges i en beholder, og hæld dressingen over. Vær sikker på at dressingen dækker helt, så alle asparges stilkene bliver marinerede. Marinér ved stue temperatur i 3 timer eller i køleskab i 6 timer eller natten over.
Fisk apargesen op og kom dem oven på en bund af salat. Hæld dressingen over salaten. Mængden af dressing afhænger af smag og behag. Gylden gudinde dressing: Blend! Holder sig i 2-3 dage i køleskab. Tips: Variationer af dressingen: Brug en anden frisk urt istedet for koriander Udelad hvidløg Tilsæt friskkværnet peber |
|
Opskriften er vist 15441 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne