Marineret asparges

Marineret asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bdt.frisk asparges
1 kopGylden gudinde dressing
1 salathoved i strimler
 
 Gylden gudinde dressing
0.5 kopkoldpresset hørfrø olie ( fås i nogle helsekost forretninger ellers brug en anden koldpresset olie)
 
0.25 kopfrisk presset citron saft
0.25 kopvand
1-2 dadler (bløde slags fungerer bedst ellers læg dem i blød i et par timer)
0.5 kopfrisk koriander
2 spsk.Nama Shoyu ( en rå sojasauce)
1 tsk.havsalt
1-2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Kom asparges i en beholder, og hæld dressingen over. Vær sikker på at dressingen dækker helt, så alle asparges stilkene bliver marinerede. Marinér ved stue temperatur i 3 timer eller i køleskab i 6 timer eller natten over.

Fisk apargesen op og kom dem oven på en bund af salat. Hæld dressingen over salaten. Mængden af dressing afhænger af smag og behag.

Gylden gudinde dressing:
Blend! Holder sig i 2-3 dage i køleskab.

Tips:

Variationer af dressingen:
Brug en anden frisk urt istedet for koriander

Udelad hvidløg

Tilsæt friskkværnet peber





karakterer:
Opskriften er vist 15510 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu