Kyllingebryst på grill med tomattærte
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kylling:
Tør kyllingebrysterne og gnid dem med overskårne hvidløg. Kom bacon rundt om og sæt fast med tandstikker. Grill dem møre 6-7 min. på hver side. Tomattærte: Bland de to slags mel med saltet. Smuldr smørret i og saml dejen med vand. Rulles ud og lægges i en smurt tærteform. Forbages ved 200 gr. i 10 min. Hak løgene og steg dem i smør med presset hvidløg. Fordel løgene på den forbagte tærtebund. Tomaterne skæres i skiver og lægges oven på løgene. Æg piskes sammen med hytteost, timian, salt og peber, hældes over tærten. Drysses med reven ost og bages i ca. 25 min. v/200°. Tilbehør: Grøn salat m/dressing |
|
Opskriften er vist 26537 gange,
og udskrevet 1145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2011-09-16 16:32:06 Lavede denne ret til nogle veninder i går, og alle var meget glade for tærten! Super lækker. Dog synes jeg ikke, at der var plads til lige så meget fyld, som der står i opskriften. Jeg stegte bare kyllingen på en almindelig pande. Måske havde jeg bare ikke styr på teknikken med at "gnide med overskårne hvidløg", men jeg synes i hvert fald ikke, at kyllingen rigtig tog smag af hvidløget. Men rigtig lækkert med bacon om ;) Jeanette - 2007-02-26 19:02:32 LÆKKER LÆKKER opskrift... Den bedste tærte jeg nogensinde har smagt. Brugte butterdej istedet for selv at lave bunden (dovenskaben længe leve) Grillede kylingen på grillpande istedet for alm grill, duer også... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne