Langtidsstegt marineret okseklump
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 100 grader.
Læg kødet over bradepanden. Stik stegetermometer ind. Så spidsen sidder nogenlunde midt i kødstykket. Steg kødet til centrumstemperaturen er 70 grader, det tager 3½-4 timer. Kog lagen sammen. Læg det varme kød i en snæver skål eller dobbelte fryseplastposer og hæld marinaden ved, kødet skal være helt dækket. Lad det køle lidt, læg folie over skålen eller luk poserne tæt. Sæt det i køleskabet 5-6 timer. Tag stegen op af lagen og skrab krydderierne af. Skær det i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 51717 gange,
og udskrevet 581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne