Lammegryde med grønne bønner
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær lammekødet i tern på 3-4 cm og vend dem i mel krydret med salt og peber. Brun dem i en gryde i olien. Tag kødet op når det er brunet på alle sider.
Kom lidt mere fedtstof i gryden og steg de skrællede kartofler og løgene som er skåret i store tern. Tilsæt bønnerne skåret igennem et par gange, de hakkede hvidløg og timian. Rør rundt i gryden mens det hele svitses igennem i 4-5 minutter. Hæld hvidvin og bouillon over og læg lammekødet tilbage i gryden. Læg låg på gryden og lad det hele koge i 40 minutter. Smag til sidst til med salt og peber. Serveres med Godt landbrød til at dyppe saften op med. |
|
Opskriften er vist 18466 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Biker Jens - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes det er lettere at droppe melet, -det brænder alligevel fast til grydebunden. Jeg erstattede de brede grønne bønner med haricot vertes. Nam. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne