Foreller, Enebærgrillede
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Indsendt : Red : |
|
|
Forellerne drysses med salt, trækker en 1/2 time.
Aftørres og drysses ind- og udvendig med knuste enebær, salt, peber, mel og hakket persille og grilles ca. fem minutter på hver side på havegrillen. Nogle enebær drysset ned i den glødende grill giver en fin smag til fisken. Serveres med dip og tilbehør. Forslag til dip: Cremefraiche rørt med revet peberrod og finthakket æble. Mayonnaise og crème fraiche rørt med hakkede krydderurter (persille, dild, purløg, basilikum). Forslag til tilbehør: Skåle med finthakket grøn og rød peberfrugt, grønne og sorte oliven, smuttede smørristede mandler og skiveskårne champignon. |
|
Opskriften er vist 10448 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne