Foreller, Enebærgrillede

Foreller, Enebærgrillede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 foreller
4 heleenebær
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 spsk.hakket persille
3 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Forellerne drysses med salt, trækker en 1/2 time.

Aftørres og drysses ind- og udvendig med knuste enebær, salt, peber, mel og hakket persille og grilles ca. fem minutter på hver side på havegrillen. Nogle enebær drysset ned i den glødende grill giver en fin smag til fisken. Serveres med dip og tilbehør.

Forslag til dip:
Cremefraiche rørt med revet peberrod og finthakket æble. Mayonnaise og crème fraiche rørt med hakkede krydderurter (persille, dild, purløg, basilikum).

Forslag til tilbehør:
Skåle med finthakket grøn og rød peberfrugt, grønne og sorte oliven, smuttede smørristede mandler og skiveskårne champignon.





karakterer:
Opskriften er vist 10411 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu