Shawarma lammekød
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres rent for fedt og puds, prikkes grundigt med en gaffel og lægges i lagen i 1-2 dage.
Anbringes i ovnen på en rist (husk bagepapir under) i 4-6 timer ved svag varme (150°).
Hvis man trænger til variationer kan de to sidste krydderier eventuelt helt eller delvis erstattes af Dhanya eller Korma mix, som er en sødtduftende krydderiblanding.
Servering Serveres med ris og salat. Tips: Vær opmærksom på at det ikke fremgår tydeligt af opskriften om skefulde er tsk. eller spsk. Jeg vil mene det er spsk. da chilien er angivet til tsk. og jeg vil være meget taknemmelig hvis der sider en derude bag skærmen der ved om det er det ene eller det andet kunne skrive en komentar til opskriften. |
|
Opskriften er vist 19403 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer ulla - 2010-09-10 17:31:07 Hej Søren Jeg mangler en anvisning på, hvilken del af lammet, der er tale om. Hvor store stykker? 4-6 timer er jo lang tid, så der er jo nok ikke tale om culotten eller mørbraden. anonym - 2007-06-08 13:58:34 mht. salt er der tale om tsk. - ellers ALT for salt. Mht. Garam Masala er det fint med spiseskefulde. Foretrækker en knivspids spidskommer Søren (opskriftens ophavsmand) - 2005-01-01 01:01:01 Det er spiseskeer der menes, den lækre - 2005-01-01 01:01:01 det smager helt vildt godt!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne