Cola-kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen skæres i otte stykker og brunes i en stegegryde.
Når skindet er gyldent tilsættes cola light så kyllingen er dækket.
Chili og hvidløg hakkes fint og kommes i gryden.
Det hele skal småkoge indtil kødet begynder at falde fra benene. Kyllingestykkerne tages op og saucen jævnes. Serveres med ris eller pasta. Det er vigtigt at bruge cola light, da sukkeret i almindelig cola vil brænde fast ved opvarmning. På trods af de store mængder chili og hvidløg, er retten ikke specielt stærk. |
|
Opskriften er vist 108309 gange,
og udskrevet 1846 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (78 stemmer) |
|
Kommentarer malle_boye - 2010-10-15 15:59:00 hvordan smager den? for det lyder lidt underligt i mine øre Private - 2010-10-11 16:24:06 Prøvede at lave den med alm. Coca cola. Det gav mere smag og brændte ikke på nogen måder. Ukendt - 2009-10-19 14:10:32 Detter er en ret fra vægtvogterne McEspersen - 2009-09-22 18:45:54 Mælk og cola blandet? Hmm, lyder ikke helt lækkert i mine øren. ;-) Generelt hvis man har fået lavet noget for stærkt med CHILI, kan man tilsætte en ts. sukker... det giver ikke sødme, men neutraliserer chilien gitte - 2007-09-26 09:56:33 Prøv denne variation; ½ cola, ½ tomatketchup, salt, peber, lidt ingefær og hvidløg betulle - 2007-09-24 15:19:38 Kan man ikke undvære chili? Kan ikke tåle det :-) anja - 2007-08-12 19:23:10 det må give en skæv fordeling på en måde anja - 2007-08-12 19:21:53 det lyder meget mærkeligt ærlig talt at der skal 1 en halv liter cola i og ti chilli Line - 2007-08-03 14:14:56 Lækkert! Per - 2007-07-05 11:20:37 Man kan jo starte med mindre chili og så smage på det efter lidt kogetid, ER saucen blevet for stærk kan man jo tilsætte mælk eller fløde til saucen. Er der for meget sauce kan den koges lidt ind uden låg. Winther - 2005-01-01 01:01:01 Ja den er gal ang. chili. Afhanger af hvor starke de er, 10 er volsomt. Henning - 2005-01-01 01:01:01 Lækker ret Anders - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift, man kan selv vurdere hvad der ellers skal i af krydderier, hvis man bruger dette som grundopskrift. \\mig-... - 2005-01-01 01:01:01 lydder godt... line - 2005-01-01 01:01:01 den er meget nem at lave, men er ikke det helt store kolonariske hit julie rasmussen - 2005-01-01 01:01:01 jeg glæder mig til jeg skal smage duchess - 2005-01-01 01:01:01 syntes ikke rigtig den smagte af noget Kristian - 2005-01-01 01:01:01 God ret, men en halv liter cola er nok til en 1300g kylling. Måske det kunne være godt med en gang æbletern i de sidste 5 minutter? Sune - 2005-01-01 01:01:01 Husk at der er forskel på chili. nogle er MEGET stærke og nogle er SØJE (ik stærke). Det gor en stor forskel. christian lund - 2005-01-01 01:01:01 det er fandme godt fundet på ;o) mig - 2005-01-01 01:01:01 øh.. voldsomme mængder friborg - 2005-01-01 01:01:01 Alt for stærk med 10 chili. Det giver også alt for meget sovs. Jeg tror man kan nøjes med den halve mængde cola. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne