Farserede Auberginer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Auberginerne halveres og udhules. Steges med kødsiden nedad i på en pande med godt med olivenolie i cirka 10 min.
Løget hakkes og svitses i en gryde. Oksefars,hvidløg og krydderier tilsættes og steges med. Tilsæt flåede tomater og lad retten simre cirka 10 min.
Cremefraiche røres med revet ost, revet muskatnød, salt og peber.
Auberginerne placeres i et ildfast fad med hullet opad. Kødfyldet puttes i auberginerne og creme fraiche blandingen hældes over. Gratiner evt. med lidt revet ost
Puttes i ovnen ved 200 grader i ca 15 min.
Serveres med tomatsalat og flutes. |
|
Opskriften er vist 24500 gange,
og udskrevet 1035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2007-07-28 09:40:24 Husk at gemme "indmaden" til auberginepuré. Blend med tahin(sesampasta),hvidløg fintrevet citronskal,persille,yoghurt/fromage frais, salt og peber. Christine - 2005-01-01 01:01:01 Smager dejligt, men svært at få fyldet til at være i de udhulede auberginer... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne