Farserede Auberginer

Farserede Auberginer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 aubergine
250 g.hakket oksekød
1 løg
2 fedhvidløg
1 dåseflåede tomater
 salt
 peber
 sød chili
 timian
 olivenolie
2 dl.cremefraiche
 revet ost
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Auberginerne halveres og udhules. Steges med kødsiden nedad i på en pande med godt med olivenolie i cirka 10 min. Løget hakkes og svitses i en gryde. Oksefars,hvidløg og krydderier tilsættes og steges med. Tilsæt flåede tomater og lad retten simre cirka 10 min. Cremefraiche røres med revet ost, revet muskatnød, salt og peber. Auberginerne placeres i et ildfast fad med hullet opad. Kødfyldet puttes i auberginerne og creme fraiche blandingen hældes over. Gratiner evt. med lidt revet ost Puttes i ovnen ved 200 grader i ca 15 min.

Serveres med tomatsalat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 24500 gange,
og udskrevet 1035 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-28 09:40:24
Husk at gemme "indmaden" til auberginepuré. Blend med tahin(sesampasta),hvidløg fintrevet citronskal,persille,yoghurt/fromage frais, salt og peber.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager dejligt, men svært at få fyldet til at være i de udhulede auberginer...