Coleslow
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Opløs sukkeret i vinaigren, bland sennep og Creole Seasoning i. Hæld blandingen sammen med mayonnaise og cremefraiche. Skær hvidkålen strimler, ikke for fint, og riv gulerødderne. Bland ananasstykker og pekannødder i. Hæld dressingen på og bland godt. Salaten kan med fordel laves dagen før og stå og trække natten over, et koldt sted. Dressingen skal ikke være stærk, da salaten ofte danner en blød smagsmodvægt til en stærk hovedret.
I store portioner regnes 1 hvidkålshoved/1 kilo gulerødder/ 3/4 liter mayonnaise, 3/4 liter cremefraiche til 20-25 portioner. Hvis man blir glad for Cole Slaw Salad, kan det være en fordel at blande en stor portion af krydderierne til dressingen og hælde på en flaske med låg."Essensen" opbevares i køleskab, og når man skal lave salaten, hældes en passende mængde "cole slaw essens" op i den tilsvarende mængde mayonnaise og cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 23920 gange,
og udskrevet 607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer kj - 2005-01-01 01:01:01 pecannødder kan erstattes af paranødder kj - 2005-01-01 01:01:01 perfekt salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne