Farsbrød med pikant ost

Farsbrød med pikant ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Farsbrød med pikant ost, billede 4 Farsbrød med pikant ost, billede 1 Farsbrød med pikant ost, billede 2 Farsbrød med pikant ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
0.5 bægerPikant ost fra Buko
 
 Sauce:
1-2 løg
1 spsk.olivenolie
1 ds.flåede tomater
1 glaschampignon i skiver 170 g. drænet vægt
 salt
 peber
 evt. paprika
 evt. lidt Maizenamel
 
Opskrift:
Form kødet til et brød. Lav en dyb rille i og fyld op med Pikant ost. Luk det til og stil det i et ovnfast fad på lukningen. Drys med salt og peber. Stil det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Hæld sovsen ved i de sidste 15 minutter.

Sovs:
Svits løg i en gryde. Kom de flåede og mosede tomater + champignonerne i. Krydr med salt, peber og paprika eller lignende. Lad det simrer i 5-10 min. Hvis man synes det er for tyndt kan man jævne med lidt Maizena mel.

Hæld det i fadet ved farsbrødet i de sidste 15 min.

Server med løse ris og evt. flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 124950 gange,
og udskrevet 4973 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-14 17:33:08
Bestemt ikk dårligt - havde dog ikke svampe så andre grønsager i , lidt chili sovs og sukker Nam nam med ris til :)

  -   2013-12-20 09:58:48
Var ikke så glad for at bruge oksekød så heller halv kalv/flæsk

  -   2013-05-29 21:19:52
Super ret, nem at lave. Jeg brugte spinat og fetaost i stedet for champignoner, da min kæreste ikke kan lide svampe, det var også meget lækkert. Hvis man kunne tænke sig noget anderledes i denne ret så prøv det ;)

  -   2009-04-18 13:46:30
Dejlig nem at lave smager pragtfuld, har haft gæster og severet den med succes

  -   2009-02-03 18:47:04
forslag til sovsen. bland lidt fløde i den, og dæk alt sovsen med reven ost. bliver lækker cremet og dejlig.

  -   2008-09-16 08:26:12
den er super den her ret brugte godt nok hvidløgs ost fordi vi ikke kunne skaffe andet lige der men tror man kan vælge imellem alle de smagsvarianter der i ost men det var en kæmpr succes ikke sidste gang det er lavet:))

  -   2008-08-20 19:34:06
Mmmm, det faldt i god smag her hos os.. vildt lækkert. jeg tilføjede også porrer i saucen da jeg alligevel lige havde et par liggende.. MUMS! det skal vi HELT sikkert have igen!! :)

  -   2008-08-18 13:55:25
smager dejlig,har dog tilføjet grønsager til retten.Men god og nem at lave.

  -   2008-08-02 17:09:18
fantastisk ret og er selv kok og må sige at den holder maks men kunne godt blive lidt bedre med chili uden at gøre den stærk

  -   2008-06-12 15:24:12
god ret - dog har jeg lært af en kok at man ALTID skal tilsætte lidt sukker når man bruger tomater i en ret - jeg gør det altid og det forhøjer smagen betydeligt

  -   2008-05-28 15:21:32
Denne opskrift er SUPER! rimelig enkel at lave. tager dog en masse tid, da kødet skal stå i ca. 1 time... smager fantastisk

  -   2008-03-10 02:02:50
simpel, enkel hurtig ret, som dog vinder meget ved at bruge Arla-fri krydret smelteost. Kan eventuelt varieres med diverse friske grønsager, og frisk chili (5-10 stk)

  -   2007-02-14 23:02:10
Citronsaft? Det tror jeg ikke. Pikant Ost er flødeost med krydderier.

  -   2005-01-01 01:01:01
Er der ikke citronsaft i pikantost?