Farsbrød med pikant ost
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til et brød. Lav en dyb rille i og fyld op med Pikant ost. Luk det til og stil det i et ovnfast fad på lukningen. Drys med salt og peber. Stil det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.
Hæld sovsen ved i de sidste 15 minutter. Sovs: Svits løg i en gryde. Kom de flåede og mosede tomater + champignonerne i. Krydr med salt, peber og paprika eller lignende. Lad det simrer i 5-10 min. Hvis man synes det er for tyndt kan man jævne med lidt Maizena mel. Hæld det i fadet ved farsbrødet i de sidste 15 min. Server med løse ris og evt. flutes. |
|
Opskriften er vist 124946 gange,
og udskrevet 4973 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Luna Vejle - 2019-10-14 17:33:08 Bestemt ikk dårligt - havde dog ikke svampe så andre grønsager i , lidt chili sovs og sukker Nam nam med ris til :) anonym - 2013-12-20 09:58:48 Var ikke så glad for at bruge oksekød så heller halv kalv/flæsk Duusen - 2013-05-29 21:19:52 Super ret, nem at lave. Jeg brugte spinat og fetaost i stedet for champignoner, da min kæreste ikke kan lide svampe, det var også meget lækkert. Hvis man kunne tænke sig noget anderledes i denne ret så prøv det ;) Hanne - 2009-04-18 13:46:30 Dejlig nem at lave smager pragtfuld, har haft gæster og severet den med succes Ronny - 2009-02-03 18:47:04 forslag til sovsen. bland lidt fløde i den, og dæk alt sovsen med reven ost. bliver lækker cremet og dejlig. malene - 2008-09-16 08:26:12 den er super den her ret brugte godt nok hvidløgs ost fordi vi ikke kunne skaffe andet lige der men tror man kan vælge imellem alle de smagsvarianter der i ost men det var en kæmpr succes ikke sidste gang det er lavet:)) anonym - 2008-08-20 19:34:06 Mmmm, det faldt i god smag her hos os.. vildt lækkert. jeg tilføjede også porrer i saucen da jeg alligevel lige havde et par liggende.. MUMS! det skal vi HELT sikkert have igen!! :) Birgitte - 2008-08-18 13:55:25 smager dejlig,har dog tilføjet grønsager til retten.Men god og nem at lave. tobias - 2008-08-02 17:09:18 fantastisk ret og er selv kok og må sige at den holder maks men kunne godt blive lidt bedre med chili uden at gøre den stærk kirsten - 2008-06-12 15:24:12 god ret - dog har jeg lært af en kok at man ALTID skal tilsætte lidt sukker når man bruger tomater i en ret - jeg gør det altid og det forhøjer smagen betydeligt Jeff Andersen - 2008-05-28 15:21:32 Denne opskrift er SUPER! rimelig enkel at lave. tager dog en masse tid, da kødet skal stå i ca. 1 time... smager fantastisk hubby - 2008-03-10 02:02:50 simpel, enkel hurtig ret, som dog vinder meget ved at bruge Arla-fri krydret smelteost. Kan eventuelt varieres med diverse friske grønsager, og frisk chili (5-10 stk) Mona - 2007-02-14 23:02:10 Citronsaft? Det tror jeg ikke. Pikant Ost er flødeost med krydderier. camilla - 2005-01-01 01:01:01 Er der ikke citronsaft i pikantost? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne