Estanboli ba gusht
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Iran Indsendt : |
|
|
Læg risene i blød i lunkent vand ca. 1/2 time i forvejen.
Hak løget og svits det i 1 dl olie. Kom kødet i og brun det i 10 minutter. Tilsæt gurkemeje, salt og peber. Hæld risene ovenpå. Hak tomaterne og kartoflen i små tern og kom dem i gryden. Kom tomatpuré og vand i gryden. Vandet skal dække kartoflerne med mindst 2 cm. Rør rundt og kog ved høj temperatur under låg indtil vandet er kogt væk. Form med en grydeske grydens indhold til en kegle. Skru ned til laveste blus og lad det koge yderligere 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 33121 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Dr. Hitler - 2015-01-05 13:28:20 Det lyder meget nemt og nasty. Har lyst til at skyde den op i dit oste hold. Liv - 2010-01-05 17:26:41 Jeg vil sige at retten giver 4 store portioner, og jeg anvender altid basmati ris når jeg lager Iranske retter. Jørgen - 2008-11-25 18:27:10 Lyder lækkert og nemt. Hvor mange personer? Hvilke ris - (risttype)? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne