Små tærter med gedeost
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr smørret i melet og saml dejen med vand. Pak dejen i folie og lad den hvile - gerne til næste dag. Rul dejen tyndt ud på et melet bord og beklæd små forme med den.
Sæt ovnen på 200 Grader skær osten i skiver og læg en lille bid i hver form. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og fordel det over osten i formene. Bag dem i ca 15 minutter, eller til æggemassen er stivnet og let gylden. Vend tærterne ud af formene og lad dem køle af.
Flødeost rørt med roquefort eller danablue kan også fyldes i de små tærtebunde.
|
|
Opskriften er vist 15677 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne