Smålandsk ødegårds-brasen
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Brasen Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Brasen i gele.
I så meget bouillon, så den rensede fisk var dækket, kom jeg en gulerod, en porre skåret i skiver, tre laurbærblade, en dusk dild, 3 hele nelliker, fem hele peberkorn og salt.
Jeg satte det over svag ild, og da det kom i kog, kom der et snapseglas eddike i.
Det hele kogte et kvarters tid.
Da fisken var blevet kold i suppen, pillede jeg skindet af, og med megen omhufjernede jeg alle de utallige små ben.
Den pillede fisk lagde jeg i en skål. - I den siede og tilsmagte suppe kom der otte blade husblas, og det blev hældt over fisken.
Stilles koldt til næste dag.
|
|
Opskriften er vist 16205 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne