Smålandsk ødegårds-brasen

Smålandsk ødegårds-brasen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Brasen

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.brasen
1 gulerod
1 porre
3 laurbærblade
1 duskdild
3 helenelliker
5 helepeberkorn
1 kopeddike
8 Husblas, blade
 
Opskrift:
Brasen i gele. I så meget bouillon, så den rensede fisk var dækket, kom jeg en gulerod, en porre skåret i skiver, tre laurbærblade, en dusk dild, 3 hele nelliker, fem hele peberkorn og salt. Jeg satte det over svag ild, og da det kom i kog, kom der et snapseglas eddike i. Det hele kogte et kvarters tid. Da fisken var blevet kold i suppen, pillede jeg skindet af, og med megen omhufjernede jeg alle de utallige små ben. Den pillede fisk lagde jeg i en skål. - I den siede og tilsmagte suppe kom der otte blade husblas, og det blev hældt over fisken. Stilles koldt til næste dag.





karakterer:
Opskriften er vist 16205 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu