Marineret okselårtunge
Hovedingrediens : Oksekød - Okselårtunge Indsendt : Red : |
|
|
Brun lårtungen i en gryde i olie til den er pæn gylden og hæld så hvidvinen ved. Drys med salt og peber og lad kødet simre under låg i ca. 35 min., mens det vendes flittigt. Hvis vinen er ved at dampe væk, hældes lidt vand ved. Tag gryden af varmen og lad kødet ligge og trække i væden, til det er koldt. Vend det en gang imellem.
Herefter tages kødet op, og lagen koges ind til ca. 1/2 dl og stilles så til afkøling. Mayonnaisen røres med meget fint hakket basilikum, hakket hvidløg og den indkogte, kolde kogelage. Marinaden smages til med sennep, citronsaft samt salt og peber. Den kolde lårtunge skæres i meget tynde skiver og smøres med marinaden. Anrettes på fad og serveres f.eks. med en varm Tomatlasagne. |
|
Opskriften er vist 51272 gange,
og udskrevet 1113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Niklas 10 år - 2012-03-31 10:19:25 den ser afskylig ud, men når den er færdi ser den godt ud OG smager godt Linda - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker ret og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne