Creme brulee med appelsin

Creme brulee med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggeblommer
3 spsk.sukker
0.5 Appelsin, skal heraf
 dl.piskefløde
1 dl.mælk
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer, sukker og revet appelsinskal godt. Bring fløde og mælk i kog og pisk det i æggeblommerne. Fordel æggeblandingen i 4 smurte portionsforme.

Lad dem stiven i ovnen i vandbad i ca. ¾ time ved 160 grader. Afkøl og sæt skålene i køleskab.

Drys lidt flormelis over og sæt skålene i ovnen i 1-2 minutter ved 250 grader, til sukkeret er smeltet. Pynt desserten med lidt reven appelsinskal og server appelsinbåde til.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Opskriften er vist 19682 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu